Rakastan kirppiksillä penkomista. Kesäisin Kööpenhaminasta löytyy mahtavia ulkoilmakirppiksiä, ja yksi parhaista levittäytyy sunnuntaisin Charlottenlundin S-juna-aseman viereen parkkipaikalle. Kaikkea leluista design-vaatteisiin (kyllä, alueen hienostorouvat näyttävät tyhjentävän säännöllisesti kaappejaan kaikenlaisista turhista ostoksista....)

Siis joka sunnuntai huhtikuun lopulta lokakuun alkuun kello 10-14. ( Vai aukeaakohan se jo kahdeksalta, en ole koskaan niin aikaisin siellä ollut...) S-junalla pääsee kätevästi keskustasta rautatieasemalta Charlottenlundin asemalle, ja siellä radan varressa kirppis jo näkyykin.

Uusin löytöni kirppikseltä oli ihanan oranssi poikien Nike-untuvatakki 125 DKK. Samoin olen löytänyt tyttöjen kasmirvillaisen  Kammakarlon takin sadalla kruunulla. Talvea voisi jo melkein odottaa - tai ei ehkä kuitenkaan.

Myös Frederiksbergin raatihuoneen torin kirppikseltä voi hyvällä tuurilla tehdä löytöjä lauantaisin kello 10-14. (Kuvan nallenaulakko on löytynyt sieltä.) Myyjiä on melko paljon, mutta tavaran laatu vähän vaihtelee. Lastenvaatteita ja leluja on toisinaan hyvin tarjolla.

Yksityisiin kirppiksiin voi törmätä kaupungilla kävellessään, sillä tanskalaiset tykkäävät siivota kaappeja ja laittaa ylimääräiset vaatteet ja tavarat kadunvarteen myyntiin. Pidä silmäsi auki ja voit bongata kivoja pihakirppiksiä!